Olej z pestek malin, zimnotłoczony, nierafinowany

25,00 

Zimnotłoczony olej z pestek malin

Kosmetyczny olej z pestek malin to naturalny kosmetyk do każdego rodzaju cery, w szczególności suchej, wrażliwej, trądzikowej i dojrzałej. Nadaje się też do pielęgnacji okolic oczu.

Olej z naturalnym filtrem UV

Wyróżnia się wyjątkowo silnym filtrem przeciwsłonecznym o faktorze UV B 28-50 (UV A ok 8). Nie dopuszcza do powstawania przebarwień.

 

Share