Olej z nasion marchwi, zimnotłoczony, nierafinowany

25,00 

Zimnotłoczony olej z nasion marchwi

Kosmetyczny olej z nasion marchwi (Daucus Carota Oil) powstaje w procesie tłoczenia na zimno nasion marchwi zwyczajnej (dzikiej). Posiada intensywny pomarańczowy kolor i zapach soku marchewkowego. Jest niezwykle delikatnym olejem dla skóry o szerokim spektrum działania a do tego jest lekki, łatwo się rozsmarowuje, dobrze wchłania, nie pozostawia na skórze tłustego filmu i nie zatyka porów.

Poniżej pełny opis.

Share